Hakkımızda - Dünya Veteriner Kliniği

Dünya Veteriner Kliniği, 2013 yılında Veteriner Hekim Serkan Yüksel tarafından İstanbul Pendik Kurtköy’de kurulmuştur. Kliniğimiz, kurucumuzun geniş tecrübesi ve bilgi birikimi ile evcil hayvanlarınızın sağlığına en iyi şekilde hizmet etmeyi amaçlamaktadır.

Serkan Yüksel, Artvin’de doğmuş, 1995-2000 yılları arasında Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi’nde eğitim görerek veteriner hekim olarak mezun olmuştur. Mezuniyetinin ardından, 2000-2004 yılları arasında İstanbul Etiler’deki JU-EN Veteriner Kliniği’nde çalışmış, daha sonra 2004-2012 yılları arasında İstanbul Levent’te bulunan Elephant Veteriner Kliniği’nde hizmet vermiştir. Bu süreçte elde ettiği deneyim ve bilgilerle 2013 yılında kendi kliniğini kurmuştur.

Dünya Veteriner Kliniği olarak, evcil hayvanlarınızın sağlığını ön planda tutarak modern veterinerlik uygulamalarıyla onların sağlıklı bir yaşam sürdürmelerine yardımcı oluyoruz. Kliniğimizde sunulan hizmetler, Serkan Yüksel’in yıllar içinde katıldığı çeşitli eğitim ve sertifika programları ile daha da güçlenmiştir. Bu programlar arasında klinik radyoloji, tümör bilimleri, ultrasonografi, miyokardial ve valvular hastalıkların teşhisi ve tedavisi gibi önemli konular bulunmaktadır.

Dünya Veteriner Kliniği’nde, hayvan dostlarınızın ihtiyaçlarına en uygun, bilimsel temellere dayanan ve modern yöntemlerle donatılmış veteriner hizmetleri sunuyoruz. Kliniğimizde, kedi ve köpeklerde kalp yetmezliğinin yönetimi, karaciğer hastalıklarının tedavi prensipleri, PRP ve kök hücre tedavisi gibi ileri düzey veterinerlik hizmetleri verilmektedir. Serkan Yüksel ve ekibi, evcil hayvanlarınızın sağlığını korumak ve iyileştirmek için titizlikle çalışmaktadır.

Sizleri ve sevimli dostlarınızı Dünya Veteriner Kliniği’ne bekliyoruz. Sağlıklı ve mutlu bir yaşam için buradayız!

Minik Dostlarınıza Sevgiyle Bakıyoruz!
Randevu almak için bize ulaşın: 0216 684 08 48